Burnout herstel retreat met high level 4D-Systeem® therapie & coaching

Leer de unieke blauwdruk van je burnout herkennen en veranderen

Onze burnout behandeling met verblijf en nazorg helpt je op weg naar blijvend herstel. En geeft je de vernieuwende inzichten die je hart raken en verstand tot rust brengen.

 

Door even afstand te nemen, met de tailormade coaching van senior stress- en burnout experts, ga je weer ruimte, energie en vrijheid ervaren.

Want rust, ruimte en diepgaand inzicht zijn essentieel voor het herstel en voorkomen van burnout

Op onze eigen landelijke en inspirerende locatie, versterken we exclusieve coaching en therapie met de rust en verdieping van een  burnout retreat.

Tijdens je vijf daagse burnout retreat ga je nieuwe mogelijkheden ontdekken om de rust in jezelf te herstellen. En de beste balans vinden tussen de eisen waaraan je wilt voldoen en de ruimte die je nodig hebt.

Ook na je verblijf kan je op onze nazorg rekenen, zodat je verbeteringen geintegreerd raken en in je dagelijks bestaan verdiepen.

Onze vijf daagse burnout retreat met nazorg helpt je de balans tussen leven, werk en gezondheid te herstellen

Ook na de Burnout Retreat kun je op onze nazorg rekenen.

Daarom spreken we een aantal follow up gesprekken af, zodat je verbeteringen stevig geïntegreerd raken en je proces thuis ondersteund wordt.

We bieden een oplossing bij burnout klachten, ook als eerdere therapie of coaching onvoldoende resultaat bood

Iedereen heeft een unieke blauwdruk van eigenschappen en persoonlijke verhalen die het ontstaan van een Burnout beïnvloeden.

Neem afscheid van je blauwdruk voor burnout in onze exclusieve retreat en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

Met exclusieve aandacht voor jouw stress en burnout blauwdruk en tailormade coaching kom je snel een stap verder

Als je opgebrand bent, wil je graag even weg uit de dagelijkse hectiek en natuurlijk weten waardoor je klachten zijn ontstaan.

Omdat je dan pas kan zorgen dat je ze weer de baas wordt en je leven niet langer beheersen.

We zijn senior experts in het zeer snel opsporen van de diepere oorzaak en blauwdruk van burnoutklachten en kunnen hierdoor snel een tailormade oplossing bieden. Dat doen we al ruim 30 jaar.

Wil je de unieke blauwdruk van je burnout leren herkennen?

Om voorgoed afscheid te nemen van je burnout, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de oorsprong en unieke blauwdruk van ontstaans factoren.

Naast een lichamelijk DNA, bestaat er ook een systemisch DNA. Beide profielen zijn volkomen uniek, er is maar één persoon die deze specifieke blauwdruk heeft.

Net zoals je vingerafdruk.

 Een Burnout is ingrijpend voor jezelf en je omgeving,
toch kun je er sterker uitkomen.

Ruimte leren innemen voor jezelf

Het Managen van verantwoordelijkheden

Het managen van de verantwoordelijkheden voor werk, familie en vriendschappen kan een behoorlijke wissel trekken op je geluksgevoel en energiepeil.

Soms lijkt wel of iedereen en alles een beroep op je doet,wat het niet eenvoudig maakt om in balans te blijven.

Zeker als je niet geleerd hebt je grenzen te bewaken of voldoende tijd en ruimte in te nemen voor jezelf.

Een Burnout is ingrijpend voor jezelf en je omgeving, toch kun je er sterker uitkomen

Als creatief en ondernemend mens ben je onderdeel van een mooie en complexe wereld

Soms loop je daardoor vast.

Nieuwe tijden vragen om een vernieuwde visie

Want alles is voortdurend in beweging en zelf ben je 24/7 online.

We leven in een tijd waarin succes bijna verzekerd is en iedereen, zo word je voorgehouden, alle kansen heeft. Succesvol zijn, wordt daarmee bijna een verplichting.

Want iedereen moet op steeds jongere leeftijd presteren  en multitasken . Met als gevolg dat we veel energie kwijt raken om het huzarenstuk van partner, carrièremaker, sociaal netwerker en ouder perfect te beheersen en op te voeren.

Soms zijn al die uitdagingen niet bij te houden en het is logisch dat steeds meer mensen daar  last van hebben.
Het is namelijk erg moeilijk om op tijd de signalen te herkennen die aangeven dat je in de Burnout gevarenzone bent beland.

Herken de burnout signalen tijdig

Burnout klachten herkennen

 • Misschien herken je deze burnout klachten: extreme vermoeidheid, niet meer opladen, slecht slapen, futloos, somber, angstig, slechte concentratie, vage lichamelijke klachten, emotionele instabiliteit?
 • En deze eigenschappen: jezelf wegcijferen, geen nee kunnen zeggen, je overal verantwoordelijk voor voelen, streven naar perfectie, het hebben van een groot geweten.
 • Wanneer  je veel van bovenstaand  herkent, heb je waarschijnlijk klachten die behoren bij een(Pré) burnout.
 • Als je niet meer kunt ontsnappen uit de fuik van je nog meer inzetten, nog meer verantwoordelijk voelen, en jezelf uitputten is het tijd om hulp te zoeken.

Wens je een succesvolle en blijvende verandering, dan is alleen  een andere mindset niet genoeg. Dan is het nodig dat je gevoel en de visie op jezelf en je omgeving in gelijk tempo mee veranderen

Dat geeft een blijvende verbetering op de vier essentiële dimensies van je leven.

En brengt leven, werk en liefde in harmonie en in balans.

Wat je nodig hebt, is dat je gevoel, je omgeving en je overtuigingen in gelijke tred mee veranderen. Dat vormt pas een stevige basis. Hoofd, hart, lichaam en ziel in harmonie en in balans.

De door ons ontwikkelde 4D Systeem Coaching® werkt met de blauwdruk van je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties.

Die blauwdruk is zo specifiek als je vingerafdruk. Onze expertise is om precies de juiste en doorslaggevende verandering in je blauwdruk aan te brengen.

Wil je de unieke blauwdruk van je burnout leren herkennen?

Om voorgoed afscheid te nemen van je burnout, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de oorsprong en unieke blauwdruk van ontstaans factoren.

Naast een lichamelijk DNA, bestaat er ook een systemisch DNA. Beide profielen zijn volkomen uniek, er is maar één persoon die deze specifieke blauwdruk heeft.

Net zoals je vingerafdruk.

Rust en ruimte zijn essentieel bij een burnout retreat

Daarom ontvangen we je graag in ons eigen Retreat Centrum. Hier vind je alle Comfort, Rust, Ruimte en Privacy om de beste resultaten uit je burn-out retreat te halen.

Biologische en vegetarische maaltijden ondersteunen je verblijf

De sfeervolle gastenkamers garanderen rust, ruimte en privacy

De Werkruimtes, waar de uitgebreide Sessies plaatsvinden, hebben een prettige warme sfeer.

Arte dell’ Anima is een gespecialiseerd Centrum voor High Level Systemische Retreats. Iedere Retreat wordt speciaal voor jou samengesteld, zodat deze
past als een Italiaans maatkostuum.

Burnout Retreat

Opnieuw vooruit door even stil te staan. Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

Persoonlijke Retreat

Deze  retreat voor creatieve, en ondernemende mensen helpt je om authentiek te leven en oude patronen te doorbreken

Rouw Retreat

Als het gevoel van verlies alleen maar toeneemt en het moeilijk is om verder te gaan, is het goed om professionele hulp te zoeken.

Relatie Retreat

Drie dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Full focus één op één coachen én ontspannen, geheel verzorgd in vijf inspirerende dagen, brengt lifestyle, werk en liefde in balans. 

 • Hierdoor ga je  zien wat je belemmert om rust in te bouwen en zelf ruimte in te nemen en hoe je de signalen kunt herkennen die aangeven wanneer het je te veel is.
 • Met tools die je nodig hebt om er naar te luisteren.  En hoe je de voor jou juiste balans kunt ontdekken tussen de vragen waaraan je kunt en wilt voldoen.
 • Hierdoor beleef je de ruimte die recht doet aan je authenticiteit.
 • Jezelf beter leren kennen, je valkuilen, de essentie van wat je bijzonder maakt, weten wat wel en niet bij je past, zijn waarborgen die je behoeden voor een burnout.
 • Of wanneer je in een burnout bent beland, er sterker uit te komen.

  Ook na de Burnout Retreat kun je op ons rekenen.

  Daarom spreken we een aantal telefonische follow ups af, zodat je verbeteringen stevig geïntegreerd raken en je proces thuis ondersteund wordt.

Kom Sterker uit je Burnout

Jouw prachtige doelen, verhalen en ambitie, zijn de inspiratie voor onze Retreats.

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.