Ewoud Dekker 4D-Systemic Coaching®

Tailormade VIP Dagen & Trajecten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

VIP Dagen of VIP Trajecten met 4-D-Systemische Coaching®, geven inspiratie, grondig inzicht en tools voor direct resultaat.

Een VIP Dag is bij uitstek geschikt voor persoonlijke of professionele uitdagingen en doelen.

 • Je vraag en je tijd zijn kostbaar. Na een tailormade VIP Dag  ga je gegarandeerd naar huis met een heldere 4D-Systeem Analyse® en praktische tools voor het bereiken van je doel. Je kunt hiermee direct aan de slag.
 • drs. Ewoud Dekker is, met 35 jaar ervaring, dé deskundige op het terrein van psychologische en 4D-Systemische ® veranderprocessen en transities.
 • Daardoor krijg je in deze dag méér inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving, dan je voor mogelijk hield.
 • Zo kun je authentieke en juiste besluiten nemen en jouw unieke plaats innemen, waardoor je vanuit vol potentieel kan leven en werken.
 • Het gevolg  is dat je meer rust, energie, ruimte en vrijheid gaat beleven.

Ons VIP Traject is een goede keuze als je over langere tijd doelgericht gecoacht wil worden.

 •  Wellicht heb je na de VIP Dag behoefte aan een verdieping van de bereikte resultaten. En wil je over een langere tijd gecoacht worden, waarbij de vorderingen worden gemonitord.
 • Dan is een VIP traject van drie maanden een goede investering.
  Ook dan werk je namelijk één op één samen met Ewoud Dekker. En heb je alle tailormade begeleiding voor je persoonlijke, professionele of systemische vragen en doelen.
 • Door de 4D- Systeem Analyse®, krijg je diepgaand inzicht in jezelf en de interacties met je omgeving en leer je belemmerende patronen herkennen en doorbreken.
 • Je gaat jouw authentieke kernwaarden hervinden en een betere balans ervaren tussen verantwoordelijkheidsgevoel en gezonde grenzen.

Alles is voortdurend in beweging en zelf ben je 24/7 online

The complex challenges of our time call for personal and professional transitions.

Het vraagt moed om authentiek je positie te bepalen, in verbinding met de ander te blijven en de werkelijke waarde van jezelf en bedrijf of organisatie uit te dragen. Als betrokken ondernemer of leidinggevende voor overheid of non-profitorganisatie wil je persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen.

Je draagt veel verantwoordelijkheden, divers en op verschillende niveaus en staat bijna 24/7 in contact met allerlei  mensen.
Flexibiliteit, goed inzicht in jezelf en interactief kunnen functioneren zijn doorslaggevende factoren.

Daarnaast moet je diplomatiek en doortastend kunnen zijn, geduld hebben en razendsnel kunnen handelen. Jouw authentieke motivatie  en intentie helder kunnen overdragen is belangrijk voor je resultaat.

Een VIP Dag met 4D-Systemische Coaching® brengt jouw blauwdruk van verhalen, overtuigingen, cognities en emoties in kaart. Dit 4D-Systemische DNA, is zo uniek als je vingerafdruk.

Soms loop je tegen de grenzen van je mogelijkheden aan. Of je merkt dat je niet meer vol energie, ontspannen en creatief functioneert. Misschien wint stress het van je oprechte inzet of ben je minder effectief. Vaak is het moeilijk te zien wat je bijdrage of positie is en ervaar je daardoor minder voldoening en plezier.

Wat je dan nodig hebt is afstand, inspiratie en een helder overzicht om jezelf en de ander te bereiken. Maar voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen een andere mindset niet genoeg je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen.

In de VIP Dag met 4D-Systemische Coaching® brengt Ewoud Dekker  jouw blauwdruk van verhalen, overtuigingen, cognities en emoties in kaart. Deze blauwdruk, of dit 4D-Systeem DNA, is zo specifiek en uniek als je vingerafdruk.

VIP Programma

Lees hieronder meer

VIP Dag Programma

 • Voorafgaand aan de VIP Dag worden (via beeldbellen) je doelen helder vastgesteld.
 • Daarna wordt in overleg de locatie en de datum van de VIP Dag  bepaald. Je kunt terecht op ons sfeervolle centrum, of een fijne locatie bij jou in de buurt.
 • In de ochtend van de VIP Dag (aanvang 10.00 uur) geeft de 4D-Systeem Analyse ® helder inzicht in je unieke blauwdruk van vooruitgang en stagnatie.
 • Na de lunch leer je andere delen van je persoonlijkheid in te zetten, out of the box oplossingen te ervaren en gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.
 • Aan het eind van de VIP Dag ( 16.00 uur) evalueren we het bereiken van je doelen. En zetten de inzichten en direct toepasbare tools op een rij.
 • Aansluitend op de VIP Dag plannen we een follow-up sessie ( via beeldbellen) van 60 minuten.

.

VIP Traject Programma

 • Een VIP Traject heeft een minimale duur van drie maanden. In overleg en afhankelijk van de vraagstellingen en doelen, kan een langere duur worden afgesproken.
 • Voorafgaand aan het VIP Traject worden (via beeldbellen) je doelen helder vastgesteld.
 • Daarna wordt in overleg de locatie en de data van het VIP Traject bepaald. Je kunt terecht op ons sfeervolle centrum, of een fijne locatie bij jou in de buurt.
 • Elke maand is er één VIP Dag, die is ingedeeld zoals onder VIP Dag Programma vermeld. Voorafgaand wordt telkens de vraag en het doel van de dag bepaald.
 • Daarnaast zijn er elke maand twee online sessies van telkens 30 minuten om de continuïteit van de vooruitgang te waarborgen.
 • Aan het eind van het traject is er een online sessie van 60 minuten om nogmaals de inzichten en direct toepasbare tools op een rij te zetten.

“Je komt ver, samen kom je verder.Jouw prachtige doelen, verhalen en ambitie, zijn de inspiratie voor de VIP Dag.”

Ewoud Dekker

medeoprichter van Arte dell’ Anima|Psycholoog |Psychotherapeut (BIG) 4D-Systeem Coach|Trainer|Rolswitcher

“Verander je verhaal en je verandert
de wereld”

drs. Ewoud Dekker is medeoprichter van Arte dell’ Anima. Een holistisch centrum voor tailormade retreats met high level therapie en coaching . Daarnaast verzorgt hij trainingen en VIP dagen voor mensen in het bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid.
Ewoud is bevlogen over zijn werk. Met 35 jaar ervaring is hij dé deskundige op het gebied van psychologische en 4D-Systemische ® veranderprocessen en transities.

Zijn unieke 4D-Systeem Analyse ® helpt mensen en organisaties snel inzicht te krijgen in de psychologische factoren en de blauwdruk van interacties die bijdragen aan of tegenwerken bij veranderprocessen.
Want voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen een andere mindset niet genoeg, je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen

Door zijn groot inlevingsvermogen, bevlogenheid en een breed georiënteerde ervaring, ontstaat ruimte voor passende verandering en gewenste transitie.

Ewoud Dekker is één van de zeer weinige psychotherapeuten en coaches die ik in organisaties durf te introduceren.

Zijn 4D-Systeem Visie ® op de psychologische aspecten van gedragsverandering, geeft mijn werkwijze in organisaties een belangrijke verdieping.

Ewoud Dekker heeft echtheid als grote waarde. Als mens en als coach/therapeut. Zijn jarenlange ervaring brengt hem dat hij bij elke hulpvraag boven de vraag van een klant staat en op onnavolgbare wijze, met groot inlevingsvermogen, elke keer opnieuw een weg vindt om heel dicht bij de klant, het probleem aan te pakken. Zeer inventief en explorerend vanuit diverse perspectieven en theorieën.

Hij is daarbij zeer integer, maar ook luchtig, vol met humor. Structureel, begrenzend, veilig, evenwichtig maar ook uitnodigend, grensverleggend en inspirerend.

Behalve als trainer beveel ik Ewoud ook van harte aan als coach/therapeut. Voor mensen die in hun organisatie in een burn-out zijn geraakt. Of als professional hun zelfvertrouwen willen versterken. Voor leidinggevenden die steeds in een belemmerend patroon vervallen, terwijl ze al vele managementtrainingen hebben gevolgd.

Dees van Oosterhout

Van Oosterhout Adviesgroep

Logo Arte Dell anima trp.png

“Voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen  een andere mindset niet genoeg,  je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen”

This gives lasting improvement on the four essential dimensions of your life.

And brings the mind, heart, body and soul into alignment and state of balance.

What you need is for your feelings, your environment and your beliefs to change in equal pace with you. That combination builds a solid foundation and brings head, heart, body and soul into harmony and balance.

De door Ewoud Dekker en Marian de Neef ontwikkelde 4D Systeem Coaching ® werkt op een speelse manier met de analyse  van de blauwdruk van  je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties. Zo ontdek je hoe je vanuit jouw authenticiteit de beste balans kunt vinden om persoonlijk en professioneel flexibel te zijn.

That blueprint is as specific as your fingerprint. Our expertise is to make exactly the right and decisive change to your blueprint.

By understanding your unique burnout and stress blueprint, you will know what you can do to live authentically

To say goodbye to your burnout for good, it is important to understand the source factors. Besides a physical DNA, there is also a systemic DNA. Both profiles are completely unique, there is only one person...

Relationship problems are quite radical, they make you feel insecure and follow you wherever you go

Relationship problems are quite radical, they make you feel insecure and follow you wherever you go Sometimes you lose sight of each other and your connection. In a relationship you want to be together as partners, feel connected, grow together while preserving your individuality. It sounds so easy, but it often proves more difficult in practice...

The ideal relationship, this is how the light floods in

Ring the clocks that can still ring Forget about the perfect gift Everything has a crack This is how the light floods in Leonard Cohen. The gift of imperfection We are all looking for the ideal relationship. That one partner who will fulfill us, who understands us, touches us,...

From being under strain to a burnout

At a quarter of your life. Your head filled with possibilities, expectations, choices, opportunities, career. As well as missed opportunities, lost loves and goals not achieved. What is new? It's been this way for ages. Look in life's mouth and jump.

Relationship problems, find the differences in communicating

Relationship problems, find the differences in communication How do we look? What do we see? How is it possible that when we look at the same picture, we don't see the same thing? The image we see changes in the person looking. It is not a different...

Omgaan met rouw en verlies. Blog

De unieke beleving van een rouwproces We leven niet meer met de dood. En evenmin met de gestorvenen. Ze maken geen onderdeel uit van ons dagelijks bestaan. We leven nu, en de dood is voor later. Er zijn steeds minder rituelen, waarmee we aan dierbaren die overleden...