Ewoud Dekker 4D-Systemische Coaching®

Tailormade VIP Dagen & Trajecten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

VIP Dagen of VIP Trajecten met 4-D-Systemische Coaching®, geven inspiratie, grondig inzicht en tools voor direct resultaat.

Een VIP Dag is bij uitstek geschikt voor persoonlijke of professionele uitdagingen en doelen.

 • Je vraag en je tijd zijn kostbaar. Na een tailormade VIP Dag  ga je gegarandeerd naar huis met een heldere 4D-Systeem Analyse® en praktische tools voor het bereiken van je doel. Je kunt hiermee direct aan de slag.
 • drs. Ewoud Dekker is, met 35 jaar ervaring, dé deskundige op het terrein van psychologische en 4D-Systemische ® veranderprocessen en transities.
 • Daardoor krijg je in deze dag méér inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving, dan je voor mogelijk hield.
 • Zo kun je authentieke en juiste besluiten nemen en jouw unieke plaats innemen, waardoor je vanuit vol potentieel kan leven en werken.
 • Het gevolg  is dat je meer rust, energie, ruimte en vrijheid gaat beleven.

Ons VIP Traject is een goede keuze als je over langere tijd doelgericht gecoacht wil worden.

 •  Wellicht heb je na de VIP Dag behoefte aan een verdieping van de bereikte resultaten. En wil je over een langere tijd gecoacht worden, waarbij de vorderingen worden gemonitord.
 • Dan is een VIP traject van drie maanden een goede investering.
  Ook dan werk je namelijk één op één samen met Ewoud Dekker. En heb je alle tailormade begeleiding voor je persoonlijke, professionele of systemische vragen en doelen.
 • Door de 4D- Systeem Analyse®, krijg je diepgaand inzicht in jezelf en de interacties met je omgeving en leer je belemmerende patronen herkennen en doorbreken.
 • Je gaat jouw authentieke kernwaarden hervinden en een betere balans ervaren tussen verantwoordelijkheidsgevoel en gezonde grenzen.

Alles is voortdurend in beweging en zelf ben je 24/7 online

De complexe uitdagingen van deze tijd vragen om persoonlijke en professionele transities.

Het vraagt moed om authentiek je positie te bepalen, in verbinding met de ander te blijven en de werkelijke waarde van jezelf en bedrijf of organisatie uit te dragen. Als betrokken ondernemer of leidinggevende voor overheid of non-profitorganisatie wil je persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen.

Je draagt veel verantwoordelijkheden, divers en op verschillende niveaus en staat bijna 24/7 in contact met allerlei  mensen.
Flexibiliteit, goed inzicht in jezelf en interactief kunnen functioneren zijn doorslaggevende factoren.

Daarnaast moet je diplomatiek en doortastend kunnen zijn, geduld hebben en razendsnel kunnen handelen. Jouw authentieke motivatie  en intentie helder kunnen overdragen is belangrijk voor je resultaat.

Een VIP Dag met 4D-Systemische Coaching® brengt jouw blauwdruk van verhalen, overtuigingen, cognities en emoties in kaart. Dit 4D-Systemische DNA, is zo uniek als je vingerafdruk.

Soms loop je tegen de grenzen van je mogelijkheden aan. Of je merkt dat je niet meer vol energie, ontspannen en creatief functioneert. Misschien wint stress het van je oprechte inzet of ben je minder effectief. Vaak is het moeilijk te zien wat je bijdrage of positie is en ervaar je daardoor minder voldoening en plezier.

Wat je dan nodig hebt is afstand, inspiratie en een helder overzicht om jezelf en de ander te bereiken. Maar voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen een andere mindset niet genoeg je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen.

In de VIP Dag met 4D-Systemische Coaching® brengt Ewoud Dekker  jouw blauwdruk van verhalen, overtuigingen, cognities en emoties in kaart. Deze blauwdruk, of dit 4D-Systeem DNA, is zo specifiek en uniek als je vingerafdruk.

VIP Programma

Lees hieronder meer

VIP Dag Programma

 • Voorafgaand aan de VIP Dag worden (via beeldbellen) je doelen helder vastgesteld.
 • Daarna wordt in overleg de locatie en de datum van de VIP Dag  bepaald. Je kunt terecht op ons sfeervolle centrum, of een fijne locatie bij jou in de buurt.
 • In de ochtend van de VIP Dag (aanvang 10.00 uur) geeft de 4D-Systeem Analyse ® helder inzicht in je unieke blauwdruk van vooruitgang en stagnatie.
 • Na de lunch leer je andere delen van je persoonlijkheid in te zetten, out of the box oplossingen te ervaren en gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.
 • Aan het eind van de VIP Dag ( 16.00 uur) evalueren we het bereiken van je doelen. En zetten de inzichten en direct toepasbare tools op een rij.
 • Aansluitend op de VIP Dag plannen we een follow-up sessie ( via beeldbellen) van 60 minuten.

.

VIP Traject Programma

 • Een VIP Traject heeft een minimale duur van drie maanden. In overleg en afhankelijk van de vraagstellingen en doelen, kan een langere duur worden afgesproken.
 • Voorafgaand aan het VIP Traject worden (via beeldbellen) je doelen helder vastgesteld.
 • Daarna wordt in overleg de locatie en de data van het VIP Traject bepaald. Je kunt terecht op ons sfeervolle centrum, of een fijne locatie bij jou in de buurt.
 • Elke maand is er één VIP Dag, die is ingedeeld zoals onder VIP Dag Programma vermeld. Voorafgaand wordt telkens de vraag en het doel van de dag bepaald.
 • Daarnaast zijn er elke maand twee online sessies van telkens 30 minuten om de continuïteit van de vooruitgang te waarborgen.
 • Aan het eind van het traject is er een online sessie van 60 minuten om nogmaals de inzichten en direct toepasbare tools op een rij te zetten.

“Je komt ver, samen kom je verder.Jouw prachtige doelen, verhalen en ambitie, zijn de inspiratie voor de VIP Dag.”

Ewoud Dekker

medeoprichter van Arte dell’ Anima|Psycholoog |Psychotherapeut (BIG) 4D-Systeem Coach|Trainer|Rolswitcher

“Verander je verhaal en je verandert
de wereld”

drs. Ewoud Dekker is medeoprichter van Arte dell’ Anima. Een holistisch centrum voor tailormade retreats met high level therapie en coaching . Daarnaast verzorgt hij trainingen en VIP dagen voor mensen in het bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid.
Ewoud is bevlogen over zijn werk. Met 35 jaar ervaring is hij dé deskundige op het gebied van psychologische en 4D-Systemische ® veranderprocessen en transities.

Zijn unieke 4D-Systeem Analyse ® helpt mensen en organisaties snel inzicht te krijgen in de psychologische factoren en de blauwdruk van interacties die bijdragen aan of tegenwerken bij veranderprocessen.
Want voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen een andere mindset niet genoeg, je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen

Door zijn groot inlevingsvermogen, bevlogenheid en een breed georiënteerde ervaring, ontstaat ruimte voor passende verandering en gewenste transitie.

Ewoud Dekker is één van de zeer weinige psychotherapeuten en coaches die ik in organisaties durf te introduceren.

Zijn 4D-Systeem Visie ® op de psychologische aspecten van gedragsverandering, geeft mijn werkwijze in organisaties een belangrijke verdieping.

Ewoud Dekker heeft echtheid als grote waarde. Als mens en als coach/therapeut. Zijn jarenlange ervaring brengt hem dat hij bij elke hulpvraag boven de vraag van een klant staat en op onnavolgbare wijze, met groot inlevingsvermogen, elke keer opnieuw een weg vindt om heel dicht bij de klant, het probleem aan te pakken. Zeer inventief en explorerend vanuit diverse perspectieven en theorieën.

Hij is daarbij zeer integer, maar ook luchtig, vol met humor. Structureel, begrenzend, veilig, evenwichtig maar ook uitnodigend, grensverleggend en inspirerend.

Behalve als trainer beveel ik Ewoud ook van harte aan als coach/therapeut. Voor mensen die in hun organisatie in een burn-out zijn geraakt. Of als professional hun zelfvertrouwen willen versterken. Voor leidinggevenden die steeds in een belemmerend patroon vervallen, terwijl ze al vele managementtrainingen hebben gevolgd.

Dees van Oosterhout

Van Oosterhout Adviesgroep

Logo Arte Dell anima trp

“Voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen  een andere mindset niet genoeg,  je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen”

Dat geeft een blijvende verbetering op de vier essentiële dimensies van je leven.

En brengt hoofd, hart, lichaam, ziel in harmonie en in balans.

Wat je nodig hebt, is dat je gevoel, je omgeving en je overtuigingen in gelijke tred mee veranderen. Dat vormt pas een stevige basis. Hoofd, hart, lichaam, ziel in harmonie en in balans.

De door Ewoud Dekker en Marian de Neef ontwikkelde 4D Systeem Coaching ® werkt op een speelse manier met de analyse  van de blauwdruk van  je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties. Zo ontdek je hoe je vanuit jouw authenticiteit de beste balans kunt vinden om persoonlijk en professioneel flexibel te zijn.

Die blauwdruk is zo specifiek als je vingerafdruk. Onze expertise is om precies de juiste en doorslaggevende verandering in je blauwdruk aan te brengen.

Door je burnout en stress blauwdruk te kennen, weet je wat je kunt doen om authentiek te leven

Om voorgoed afscheid te nemen van je burnout, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de oorsprong en unieke blauwdruk van ontstaans factoren.Naast een lichamelijk DNA, bestaat er ook een systemisch DNA. Beide profielen zijn volkomen uniek, er is maar één persoon...

Relatieproblemen zijn ingrijpend, ze maken onzeker en laten je niet los

Relatieproblemen zijn ingrijpend , ze maken onzeker en laten je niet losSoms raak je elkaar zoek en de verbinding kwijt. In een relatie wil je als partners samen zijn, je verbonden voelen, samen groeien, en je eigenheid behouden. Het lijkt zo gemakkelijk, maar blijkt...

De ideale relatie, zo valt het licht binnen

Luid de klokken die nog kunnen luiden Vergeet de volmaakte gift Alles heeft een barst Zo valt het licht binnen Leonard Cohen – Anthem. Het cadeau van de imperfectie We zijn allemaal op zoek naar de ideale relatie. Die ene partner, die ons vervult, begrijpt, aanvoelt,...

Van Overspannenheid naar Burnout

Op een kwart van je leven. Je hoofd gevuld met mogelijkheden, verwachtingen, keuzes, kansen, carrière. En gemiste kansen, verloren liefdes, niet gehaalde doelen. Wat is er nieuw? Zo gaat het al eeuwen. Kijk in de bek van het leven en spring.

Relatieproblemen, zoek de verschillen in communicatie

Relatieproblemen, zoek de verschillen in communicatie Hoe kijken we? Wat zien we? Hoe kan het dat we niet hetzelfde zien, als we naar hetzelfde kijken? Het beeld dat we zien verandert in de persoon die kijkt. Het is geen andere...

Omgaan met rouw en verlies. Blog

De unieke beleving van een rouwproces We leven niet meer met de dood. En evenmin met de gestorvenen. Ze maken geen onderdeel uit van ons dagelijks bestaan. We leven nu, en de dood is voor later. Er zijn steeds minder rituelen, waarmee we aan dierbaren die overleden...