Relatie Retreats met Exclusieve Coaching & Therapie

3 Dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van complexe relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Onze werkwijze spreekt jullie hoofd, hart en ziel aan.

Daardoor beleef je snel een fundamentele verandering.

 • Therapie en coaching helpen je om klachten te verminderen en problemen op te lossen.
  Een intensieve relatie retreat op onze landelijke locatie geeft je verdieping, zingeving, bezieling.
 • Door deze tot één geheel samen te brengen, ontstaat een bijzondere werkwijze waarin je de passende oplossing ziet én doorleefde verandering ervaart.
 • Door een paar dagen te verblijven op ons centrum, blijf je in het proces van verandering, waardoor je in korte tijd meer bereikt dan je voor mogelijk houdt.
 • Om de beste resultaten te garanderen worden de sessies tijdens jullie Retreat altijd door ons samen uitgevoerd. Hierdoor kunnen jullie rekenen op zowel een vrouwelijke als mannelijke therapeut wat de systemische balans ten goede komt.

Ieder programma van van een exclusieve Relatie Retreat wordt opgebouwd met zorgvuldige stappen.

Dag 1

Op dag 1 worden jullie ontvangen met een heerlijke lunch. Daarna volgt een uitgebreide sessie.

 • Met onze 4 D-Systeem Visie brengen we met jullie bewuste en onbewuste blauwdruk van verhalen, overtuigingen, cognities en emoties in kaart.
 • Hierdoor vangen we zeer snel de essentie van jullie vraag en de oplossing die daarbij past. Daarmee gaan we doelgericht en full focus aan de slag.
 • Dat betekent dat je in de eerste sessie  inzicht krijgt in welke elementen je ontwikkeling en oplossend vermogen binnen je relatie belemmeren. Jullie gaan de oorsprong zien van het patroon waarin jullie vastlopen en perspectief ervaren op het doorbreken hiervan.

Dag 2

  Op de 2e dag krijgen jullie een zeer uitgebreide sessie waarbij we doel- en belevingsgericht aan de slag gaan met de inzichten van het eerste gesprek.

  Je leert andere delen van je persoonlijkheid in te zetten, waardoor je communicatie en  mogelijkheden om elkaar te bereiken, aanzienlijk toenemen.

  • Doordat we de blauwdruk van de problemen gaan herkaderen, verliezen de oude patronen aan kracht en ontstaat er een veilige basis voor een betere relatie.
  • Je gaat zien en beleven welke ervaringen en overtuigingen vanuit het gezin van herkomst je relatie negatief beïnvloeden en hoe je dit kunt doorbreken.
  • Soms verhinderen onverwerkte pijnlijke ervaringen uit vorige relaties om je voluit en zonder angst open te stellen. We leren jullie hoe deze samen op te lossen.
  • Je gaat zien er ervaren hoe je overtuigingen die verbinding en intimiteit belemmeren, kunt bijstellen.
  • Jullie gaan ontdekken hoe je helder kunt vragen wat je nodig hebt.  En hoe je dit aan je partner kunt geven zonder jezelf te verliezen.
  • Verder krijg je  gezamenlijk of solistisch huiswerk dat bedoeld is om samen te bespreken.

  Dag 3

  Ook op de laatste dag is er weer een uitgebreide sessie, die er op gericht is jullie zo goed mogelijk voorbereid naar huis te laten gaan.

  • We gaan de verworven inzichten consolideren en versterken en leggen de interactie van jullie gezamenlijke blauwdruk nog een keer uit.
  • Er is ruimte om de vragen naar aanleiding van jullie relatieproces en huiswerk  te beantwoorden ,
  • Daarnaast krijg je nog meer praktische tools aangereikt waarmee je  thuis direct aan de slag kunt
  • We maken een afspraak voor de telefonische follow up die onderdeel is van de relatie retreat.

  Follow up en nazorg

  Na 2 weken vindt er een uitgebreide telefonische sessie plaats. Daarin bespreken we de voortgang van de verbeteringen in de relatie. Waar nodig, zullen we de inzichten aanscherpen en uitbreiden en tools toevoegen, om te zorgen dat jullie de doelen in het verbeteren van de relatie realiseren.

  Als het wenselijk en raadzaam is, is het mogelijk om een 2e follow up sessie in te plannen.

  Onderdeel van de nazorg is ook, dat jullie tussendoor contact op kunnen nemen, met vragen die jullie graag aan ons willen voorleggen. De nazorg garandeert dat de verbeteringen in de relatie worden verstevigd en uitgebreid.

   We garanderen je in een aantal dagen een blijvend resultaat, dat in andere trajecten maanden tijd vergt.

   Op een prachtige en inspirerende locatie, versterken we relatietherapie en coaching met de rust en verdieping van een retreat. Alles is er op gericht privacy, ontspanning en comfort te bieden.

   In drie dagen aaneengesloten je inzetten voor de relatie geeft een veel beter resultaat dan maanden relatietherapie met 1 sessie per week.

    

     • Binnen de  relatie retreat gaan jullie snel de patronen herkennen die een evenwichtige en gelukkige relatie in de weg zitten.
     • Met gedegen inzicht en praktische tools helpen we jullie deze te doorbreken.
     • Jullie ontdekken snel nieuwe mogelijkheden om je relatie grondig te verbeteren en te vernieuwen.
     • Je gaat de relatie beleven vanuit ruimte en inspiratie.
     • Je bent weer betrokken op elkaar en ervaart meer intimiteit.

      Na de Relatie Retreat volgt altijd een follow up om de verbeteringen te verstevigen en verder in de relatie te integreren

   Burnout Retreat

   Opnieuw vooruit door even stil te staan. Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

   Persoonlijke Retreat

   Deze  retreat voor creatieve, en ondernemende mensen helpt je om authentiek te leven en oude patronen te doorbreken

   Rouw Retreat

   Als het gevoel van verlies alleen maar toeneemt en het moeilijk is om verder te gaan, is het goed om professionele hulp te zoeken.

   Relatie Retreat

   Drie dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

   Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.