Voor een blijvende verandering van patronen die je hinderen, is alleen een andere mindset niet genoeg.

Want je wilt ook dat je gevoel, overtuigingen en interacties meebewegen

De Unieke Retreats, van Arte dell’Anima met 4D-Systeemtherapie® en senior coaching helpen je om authentiek en in balans te zijn, in verbinding met een steeds veranderende wereld.

Als creatief, betrokken en  ondernemend mens ben je onderdeel van een mooie, maar complexe wereld en weet je dat authentiek leven, besluiten en handelen er toe doet.

Maar het managen van de verantwoordelijkheden voor werk, familie en vriendschappen kan een behoorlijke wissel trekken op je geluksgevoel en energiepeil.

En hoe ga je om met moeilijkheden en uitdagingen die je van je stuk brengen en wat als hardnekkige oude reactiepatronen of traumatische herinneringen zich blijven herhalen?

Dan heb je het volgens ons nodig om te weten dat je niet perfect hoeft te zijn. En dat het begrijpelijk en normaal is dat je in een bepaalde fase van je leven hulp zoekt om patronen en belemmerende overtuigingen in je zelfbeeld  te herkennen en veranderen.

 

Sauna en Thermen Bad nieuwenschans

Patronen herkennen en doorbreken geeft zicht op en ruimte aan je innerlijke wereld

Misschien herken je de volgende klachten of issues van deze tijd

  • Je hebt steeds meer het gevoel niet meer aan het roer van je leven te staan.
  • Traumatische ervaringen blijven je leven negatief beïnvloeden.
  • Perioden waarin je last hebt van somberheid of angst blijven terugkomen.
  • Het lukt onvoldoende om voluit van het leven en je succes te genieten of succesvol te zijn.
  • Hoewel je cognitief zicht hebt op patronen die je belemmeren, lukt het onvoldoende deze te doorbreken.
  • Je  staat op een kruispunt van mogelijkheden en blijft twijfelen over de volgende stap in je carrière of privésituatie.
  • In een eerdere therapie of coaching ben je onvoldoende gezien of begrepen, of heb je ervaren dat de werkwijze onvoldoende of alleen cognitief resultaat opleverde.

Wij geloven dat deze tijd behoefte heeft aan verbindende coaching en therapie, die je snel weer aan het roer van je leven zet. Want problemen hoeven niet eindeloos te duren.

En dat nieuwe tijden vragen om een vernieuwende visie op coaching en therapie.

Omdat we volkomen vertrouwen hebben in jouw onbegrensde mogelijkheden om te groeien. Ook als eerdere coaching of therapie wel cognitief inzicht bracht, maar niet de gewenste verandering in je gevoelswereld.

Vanuit die visie ontwikkelden wij ons 4D-systemisch® totaalconcept, waarin we onze expertises verbinden. En begonnen in 2008 ons therapeutisch centrum Arte dell’ Anima, waar we je graag ontvangen voor een bijzondere individuele Retreat, zodat je diepgaand aan je persoonlijke of professionele doel kunt werken.

In onze behandelmethode zetten we zonder oordeel, betrokken en met humor en lef vol onze expertise, ervaring en persoonlijkheid  in. Complexe zaken brengen we terug naar hun essentie, waardoor jij weer authentiek kunt leven en handelen.

Doordat we belevingsgericht werken en daarnaast taal en beelden gebruiken die je hoofd, hart en ziel raken, komen we snel tot de kern van de blauwdruk van je probleem, zodat je de oplossing ziet en de verandering beleeft .

Arte dell' Anima biedt Ruimte aan Verandering

Omdat wij volkomen vertrouwen hebben in jouw onbegrensde mogelijkheden om te groeien ontwikkelden als eerste we onze Taillormade Retreats en combineren onze kennis en kunde tot een systemisch totaal concept dat recht doet aan jouw doelen, uniekheid en verhalen .  

“Verander je verhaal en je verandert de wereld.”

Ewoud is bevlogen over zijn werk, betrokken bij elke cliënt en creatief in zijn werkwijze. Een oprecht luisteraar naar het unieke en authentieke verhaal dat ieder mens in zich draagt.

Een bezield verhalenverteller. Door zonder schroom en met volkomen vertrouwen in jouw verhaal te stappen, vangt hij snel de essentie van je vraag. En ziet wie je wezenlijk bent.

Met 35 jaar ervaring is hij dé deskundige op het gebied van psychologische en 4D-Systemische® veranderprocessen en transities.

drs. Ewoud Dekker, oprichter en eigenaar van Arte dell’ Anima & Verander dimensies
Psycholoog |Psychotherapeut (BIG) |Senior 4D-Systeem Coach.

“De kunst van het leven is om moeilijkheden te transformeren naar mogelijkheden.”

Marian ziet het leven als een reis waarin het belangrijk is jezelf te leren kennen en ontwikkelen. Ze is senior expert in het leren kennen van je innerlijke landschap en parallelle werelden, wat essentieel is voor het verwerken van (vroege) trauma’s.

In het werk is haar commitment aan jouw vraag en doelstelling optimaal.
Marian brengt snel, met expertise en compassie, complexe problemen tot de kern terug zodat de energie die daarin vastzit weer kan stromen.

En biedt daarbij altijd een passende oplossing.

Marian Dekker-de Neef, oprichter en eigenaar Arte dell’ Anima
Hypnose Regressietherapeut, Voice-dialogue Coach en senior 4D-Systeemcoach

 

Onze 4D-systemische Retreats  helpen je om authentiek en in balans te zijn, in verbinding met een steeds veranderende wereld.

Burnout Retreat

Opnieuw vooruit door even stil te staan. Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

Persoonlijke Retreat

Deze  retreat voor creatieve, en ondernemende mensen helpt je om authentiek te leven en oude patronen te doorbreken

Rouw Retreat

Als het gevoel van verlies alleen maar toeneemt en het moeilijk is om verder te gaan, is het goed om professionele hulp te zoeken.

Relatie Retreat

Drie dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.