Persoonlijke en professionele retreats met 4D- Systeemtherapie® & coaching

Jouw blauwdruk van verhalen is zo specifiek als je vingerafdruk

Onze vijf daagse persoonlijke of professionele retreat voor creatieve, betrokken en ondernemende mensen  helpt je om authentiek te leven en patronen te doorbreken

Eén op één senior 4D-Systemische® coaching en therapie, geheel verzorgd in een persoonlijke of professionele retreat, brengt je lifestyle, werk en privé blijvend in balans.

Want als creatief, ondernemend en betrokken mens maak je deel uit van een mooie maar complexe wereld en is het vaak moeilijk jouw authenticiteit te leven .

Hoe zou dan het zijn om een aantal dagen weg van de drukte van het dagelijks bestaan in een 5- daagse retreat exclusieve aandacht te krijgen voor de problemen en issues die je bezig houden?

Met tailormade 4D-Systeem coaching® van senior experts in het zeer snel opsporen van de diepere oorzaak van complexe problemen en het bieden van de passende oplossing.

Zodat je in korte tijd meer bereikt dan je voor mogelijk houdt, ook wanneer eerdere therapie of coaching onvoldoende resultaat bood.

Onze vijfdaagse persoonlijke of professionele retreat geeft je gegarandeerd diepgaande inzichten en direct toepasbare tools, die je helpen om authentiek te leven en hinderlijke patronen te doorbreken. 

Wij bieden een 4-D totaalconcept voor blijvend resultaat.

Op onze eigen landelijke en inspirerende locatie combineren we senior 4D-Systeem coaching en therapie, met de rust en verdieping van een vijf daagse persoonlijke of professionele retreat.

We raken snel de kern van je probleem of doel.

Je gaat de persoonlijke en unieke blauwdruk herkennen van de patronen die je hinderen en ervaren hoe je de energie die daarin vast zit, vrij kunt maken in overeenstemming met jouw authentieke doelen en inspiratie.

Je staat  snel weer aan het roer van je leven.

Ook na de Persoonlijke of Professionele Retreat kun je op onze nazorg rekenen.

Daarom spreken we een aantal follow up gesprekken af, zodat je verbeteringen stevig geïntegreerd raken en je proces thuis ondersteund wordt.

Door je systemische blauwdruk van patronen te herkennen en doorbreken ontdek  je nieuwe ruimte in je innerlijke wereld

Want je wilt je in balans voelen met jezelf en de mensen om je heen.

Misschien herken je de volgende klachten of issues

 • Je hebt steeds meer het gevoel niet meer aan het roer van je leven te staan.
 • Traumatische ervaringen blijven je leven negatief beïnvloeden.
 • Perioden waarin je last hebt van somberheid of angst blijven terugkomen.
 • Het lukt onvoldoende om voluit van het leven te genieten en succesvol te zijn.
 • Hoewel je cognitief zicht hebt op patronen die je belemmeren, lukt het onvoldoende deze te doorbreken.
 • Je  staat op een kruispunt van mogelijkheden en blijft twijfelen over de volgende stap in je carrière of privésituatie.
 • In een eerdere therapie of coaching  ben je onvoldoende gezien of begrepen  of heb je ervaren dat de werkwijze onvoldoende of alleen cognitief resultaat opleverde.

Onze persoonlijke retreat geeft doorleefde verbetering op de vier essentiële dimensies van je leven.

En brengt hoofd, hart, lichaam en ziel in harmonie en balans.

 

Omdat nieuwe tijden vragen om een nieuwe benadering van coaching en therapie die recht doet aan jouw unieke verhaal en beleving.

En ook inzichten, oplossingen en tools voor persoonlijke issues biedt, die moeten passen bij het tempo en de kleur van vandaag.

Daarom ontwikkelden  wij een 4D- Systemische® behandel methode  in combinatie met een persoonlijke retreat die werkt met de blauwdruk van je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties.

Want die blauwdruk is zo specifiek als je vingerafdruk.

Het is onze expertise om precies de juiste, doorslaggevende en doorleefde verandering teweeg te brengen, waardoor je met diepgaand inzicht patronen kunt doorbreken die je hinderen om authentiek en vrij te leven.

Want voor een succesvolle en blijvende verandering, is alleen  een andere mindset niet genoeg,  je gevoel, je omgeving en je overtuigingen moeten in gelijk tempo mee veranderen.

JOUW BLAUWDRUK VAN VERHALEN IS ZO SPECIFIEK ALS JE VINGERAFDRUK

Om voorgoed afscheid te nemen van je patronen die je hinderen en weer balans te ervaren in Leven, Werk & Liefde, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de oorsprong en unieke blauwdruk van de unieke  systemische ontstaansgeschiedenis

Want naast een lichamelijk DNA, heb je ook  ook een systemisch DNA. Beide profielen zijn volkomen uniek, er is maar één persoon die deze specifieke blauwdruk heeft.

Het begrijpen van de kern van jouw unieke blauwdruk werkt transformerend en geeft energie, ruimte en innerlijke vrijheid

Rust en ruimte zijn essentieel bij een persoonlijke retreat

Daarom ontvangen we je graag in ons eigen Retreat Centrum. Hier vind je alle Comfort, Rust, Ruimte en Privacy om de beste resultaten uit je persoonlijke  retreat te halen.

Biologische en vegetarische maaltijden ondersteunen je verblijf

De sfeervolle gastenkamers garanderen rust, ruimte en privacy

De Werkruimtes, waar de uitgebreide Sessies plaatsvinden, hebben een prettige warme sfeer.

We garanderen je in een persoonlijke retreat blijvend resultaat, dat in andere trajecten maanden tijd vergt.

Jouw prachtige doelen en verhalen zijn daarbij het uitgangspunt

 

drs. Ewoud Dekker is senior Psycholoog|  Psychotherapeut (BIG) │Systeemtherapeut |4D-Systeemcoach®
Marian de Neef is senior:Hypnose Regressietherapeut │Voice-dialogue Coach │Systeemtherapeut |4d-Systeemcoach®

Over ons

Full focus één op één coachen én geheel verzorgd ontspannen, helpt je een grote stap verder in je persoonlijke en professionele ontwikkeling

 • Waarin ga je zien én ervaren welk patroon uit je blauwdruk je belemmert om voluit te leven.
 • Dit diepgaand inzicht geeft je de mogelijkheden dit patroon blijvend te veranderen.
 • Waardoor je weer aan het roer kunt gaan staan van je leven en je werk.
 • En jezelf met mildheid beter leert kennen zodat je gaat beleven waar de ruimte en vrijheid zich bevinden die recht doet aan je authenticiteit
 • Want meer leven en werken vanuit je uniekheid, geeft rust, energie en maakt gelukkig.
 • Daarom werken we holistisch  samen aan heldere doelen en zetten moeilijkheden om in mogelijkheden en perspectief.
 • Door het inzetten van taal en beelden die je hoofd, hart en ziel raken,
  zie je de oplossing en beleef je de verandering

Arte dell’ Anima is een gespecialiseerd centrum voor high level systemische retreats. Iedere retreat wordt speciaal voor jou samengesteld, zodat deze past als een Italiaans maatkostuum.

Burnout Retreat

Opnieuw vooruit door even stil te staan. Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

Persoonlijke Retreat

Deze  retreat voor creatieve, en ondernemende mensen helpt je om authentiek te leven en oude patronen te doorbreken

Rouw Retreat

Als het gevoel van verlies alleen maar toeneemt en het moeilijk is om verder te gaan, is het goed om professionele hulp te zoeken.

Relatie Retreat

Drie dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.