Reviews Retreats Arte dell'Anima

It's all about you reaching your Next Level
Contact & informatie

Ik heb Ewoud en Marian ervaren als twee enorm bijzondere, integere mensen.
Zeer professioneel, maar tevens ook erg warm, liefdevol en persoonlijk, en altijd uiterst respectvol.
Ik heb in korte tijd 2 retreats bij hun bijgewoond (1 x relatie therapie & 1 x persoonlijke groei) en nooit durven dromen dat ik zo ver zou komen in mijn persoonlijke ontwikkeling als waar zij mij hebben gebracht. Zaken waar ik al mijn hele leven mee worstel en tegenaan loop hebben zij in deze 2 retreats eindelijk tot de kern weten te brengen en vele malen handzamer en lichter voor mij gemaakt. Ik sta eindelijk weer in mijn kracht!
De afgelopen 20 jaar dat ik dit met allerlei andere therapievormen probeerde, ben ik niet eens in de buurt gekomen van waar zij na een aantal sessies al waren. Ik had überhaupt niet voor mogelijk gehouden dat dit resultaat haalbaar was.
Eenmaal thuis merk je dat wat er tijdens de sessies aanpakt wordt doorwerkt en ook daadwerkelijk geïmplanteerd wordt in je dagelijkse leven, op een praktische en handzame manier. Mochten er na de retreat toch nog zaken zijn waar je tegenaan loopt, staan zij ook dan nog te alle tijden voor je klaar.
Ik voel mij erg gezegend dat Arte dell’ Anima op mijn pad is gekomen en ik zou iedereen die de kans krijgt een retreat bij Ewoud en Marian bij te wonen het van harte aanraden. Dit is een life changing experience en een fantastische investering in je leven, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor deze ervaring.

Maud

Deze mensen, deze bijzondere omgeving, deze liefdevolle aandacht.Dit is de plek waar ik in alle veiligheid ben geholpen bij het innerlijk proces van helen, en waar vanuit ik sterker de toekomst in ga.
Iedere keer weer, want deze warme fantastische therapeuten zijn de enigen waarvan ik absoluut zeker weet dat ze het verschil van dag en nacht kunnen maken.
Dankzij Ewoud en Marian zijn onderwerpen waar ik mijn hele leven mee heb geworsteld, zo helder in kaart gebracht en zijn oude patronen doorbroken.
Handvatten heb ik nu, om bij mezelf te blijven en verder te kunnen.
Dankbaar ben ik voor deze ontmoeting en de steun die ik heb mogen ontvangen!
Deze ervaring wens ik iedereen toe, in wat voor situatie dan ook.    Sumire Hara.

Sumire Hara

Ik heb weloverwogen de keuze gemaakt om déze retraite mezelf cadeau te doen.
Het initiële contact was “spot on” en de juiste snaar werd direct geraakt.
De 4D Systeem Coaching is snel en uitermate effectief. Al mijn vragen, thema’s (zelfs meer) zijn volledig behandeld. Een creatief holistische aanpak die effectief is voor elk individu in zowel privé als zakelijke ontwikkeling.het verblif op de locatie was uitermate rustgevend en helend.
Een bezielende omgeving, creatief vormgegeven en mer liefde opgebouwd.
De kwalitatieve nazorg onderschrijft mijn inziens nogmaals de kwaliteit en profesiionaliteit van dit team!
Ik kan Ewoud en Marian van harte aanbevelen voor een ieder die toe is aan een volgende stap.
Bereid je voor opeen ongekende reis, terug naar jezelf!

Serge

Quotes uit de Reviews van onze gasten over de retraites van centrum voor persoonlijke & professionele ontwikkeling en groei Arte dell’ Anima

“Ik word niet meer gevangen gehouden door mijn eigen gedachten. Ik voel me twee maanden na het verblijf nog steeds lichter en vrolijker en niet meer geconsumeerd door mijn zelf opgelegde gevoel van ‘moeten’ en zullen’ “

 “Mijn verblijf bij Ewoud en Marian heeft mij geholpen om een nieuwe weg in te slaan. Het heeft me inzicht gegeven in de manier waarop mijn verleden mij gevormd heeft en vooral op welke manier ik mijzelf eigenlijk mijn eigen geluk aan het ontzeggen was”

“De professionele en uiterst begane manier van werken heeft me het gevoel gegeven dat ik altijd  terecht kan en dat Marian en Ewoud heel begaan zijn met je, ook na het verblijf”

 “De Retreat heeft me ontzettend geholpen om met een frisse start een andere weg te kiezen, vooral met meer vertrouwen naar de toekomst toe”

“Dit moet je ervaren. Waarschijnlijk heb je niets te verliezen, hooguit wat te winnen voor altijd”

“De energie die ik daarmee bespaar kan ik steeds beter gebruiken om meer te genieten van mijn leven”

“Je voelt direct dat Ewoud en Marian een heel sterk vermogen hebben om zichzelf in te leven in jouw situatie”

“Wat een energie om andere zaken daarvoor in de plaats te laten komen”

“Mijn verleden hield mij te lang in zijn greep, door dit los te laten en in het heden te leven, kom jezelf tot bloei”

“Gezegend ben je als je de kans mag benutten je leven te verrijken, te doorgronden, op te frissen, bij te schaven. Ik koos ervoor om dit bij Marian en Ewoud te doen. Het werd één van mijn beste keuzes ooit”

“Ik merk nu al dat ik daardoor steeds beter in staat ben om een levensstijl te kiezen die bij me past en waarin ik me beter kan concentreren op het hier en nu”

“De warme ontvangst, het gevoel dat je er als mens mag zijn, is geweldig”

“Een Retreat was voor mij een unieke en helende ervaring. Dat komt voor een belangrijk deel door de uitgebreide kennis, ervaring en specifieke aanpak van Ewoud en Marian, die ‘gepokt en gemazelde’ specialisten zijn in zijn vak”

“Een leven waarin ik weet, voel en ervaar wat bij me past en waarin ik weer in verbinding sta met mezelf en anderen”

 “Ik ben Ewoud en Marian nog elke dag dankbaar voor de inzichten die ze mij hebben gegeven”

“De boerderij, het appartement, de sfeer, de warmte, de rust, de ruimte, de overheerlijke en gezonde maaltijden, de natuur, de onuitputtelijke humor. Je wilt er het liefst nooit meer weg”

“De inzichten die naar mij toe zijn verduidelijkt, zijn van onschatbare waarde”

Jouw prachtige verhalen, doelen, en ambities, zijn de Inspiratie voor onze tailormade retreats

Ewoud Dekker

drs. Ewoud Dekker, oprichter en eigenaar van Arte dell’ Anima
Psychotherapeut, GZ-psycholoog (BIG) Senior 4D-Systeem Coach.

 

Marian de Neef

Marian Dekker-de Neef, oprichter en eigenaar Arte dell’ Anima
Hypnose Regressietherapeut, Voice-dialogue Coach en Trainer

Burnout Retreat

Opnieuw vooruit door even stil te staan.
Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer Ruimte, Energie en Vrijheid

Relatie Retreat

3 Dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Persoonlijke Retreat

Door sommige gebeurtenissen in je leven nu, of verleden kun je vastlopen. Een Persoonlijke Retreat kan je leven verrijken en richting geven.

Rouw Retraite

Verwerken van verlies kost tijd en liefdevolle aandacht.
Wij zijn experts in het begrijpen en verder helpen van mensen in een rouwproces