Arte dell'Anima's Tailormade persoonlijke & professionele retreats met exclusieve aandacht voor de problemen en issues die je bezig bezighouden.

Contact en informatie

Voor wie?

Onze Tailormade persoonlijke of professionele  Retreats zijn zeer geschikt als je één van de volgende punten herkent:

 • Je hebt een (complex) individueel, professioneel of relationeel probleem en wilt in een kortdurend en intensief traject vol investeren in een gedegen en blijvende oplossing.
 • Voor deze klachten en problemen, wil je coaching of therapie van senior experts, waardoor je gegarandeerd first-class resultaat bereikt.
 • Mogelijk heb je al diverse trajecten doorlopen, maar ondanks cognitief inzicht blijft de gewenste verandering uit.
 • Het lijkt je prettig om een aantal dagen weg van de drukte van het dagelijks bestaan exclusieve aandacht te krijgen voor de problemen en issues die je bezig bezighouden.

 

Onze unieke Individuele Retreats geven je verdieping, zingeving, bezieling.

We garanderen je in een aantal dagen een blijvend resultaat, dat in andere trajecten maanden tijd vergt.

 • Therapie en coaching helpen je om klachten te verminderen en problemen op te lossen.
  Een retreat geeft je verdieping, zingeving, bezieling.
 • Door deze tot één geheel samen te brengen, ontstaat een bijzondere werkwijze waarin je de passende oplossing ziet én doorleefde verandering ervaart.
 • Door een paar dagen te verblijven op ons centrum, blijf je in het proces van verandering, waardoor je in korte tijd meer bereikt dan je voor mogelijk houdt.

Alles begint met ruimte, ook het zien van de oplossing en het ervaren van  verandering.

Persoonlijke, Exclusieve & Tailormade 4D-Systemische Retreats®

Regelmatig ontvangen we mensen in een retreat, die zich in een eerdere therapie of coaching onvoldoende gezien of begrepen hebben gevoeld.

Of waarbij de werkwijze onvoldoende resultaat opleverde. Juist dan kunnen we vaak een oplossing bieden.

We zijn experts in het zeer snel opsporen van de diepere oorzaak van klachten en de kern van stagnatie in je leven en je persoonlijke ontwikkeling.

En verstaan de kunst om energie die verloren gaat in klachten en stilstand, om te zetten in kracht en positieve energie. Een stroom die je vooruit brengt.

Tenslotte begint alles met ruimte. Ook het zien van de oplossing en het ervaren van de verandering.

Rust, Ruimte en Privacy

 • Elke Retreat wordt speciaal voor jou samengesteld, zodat deze past als een Italiaans maatkostuum.
 • Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, beperken we het aantal cliënten per retreat tot 3 personen.
 • Het therapeutisch programma is exclusief, op maat en individueel.
 • De maaltijden, zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch, zijn gezamenlijk.
 • Onze verblijfskamers zijn bijzonder ruim en comfortabel en voorzien van een eigen badkamer en toilet.

Nieuwe tijden vragen om een vernieuwende visie op coaching en therapie.

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe benadering van coaching en therapie. Inzichten, oplossingen en tools voor persoonlijke issues moeten passen bij het tempo en de kleur van vandaag.

Geen over een lange tijd verdeelde sessies, maar een intensieve en snelwerkende aanpak. Daarvoor is naast rust en overzicht, de juiste expertise en ervaring, inspiratie, creativiteit en durf nodig.

Het vraagt een eigenzinnige en vernieuwende visie, out of the box denken en een werkwijze buiten de geijkte kaders. Juist nu is daar veel behoefte aan.

Daarom ontwikkelden wij onze  4D-systemische Retreats, die we zien als onze Grand Cru’s of Super Tuscan’s. We combineren daarin senior therapie en coaching met de verdieping van een retreat.

Een uniek en vernieuwend concept.

Ook na onze Herstel Retreats kun je op onze nazorg rekenen.

Daarom spreken we een aantal follow up gesprekken af, zodat je verbeteringen stevig geïntegreerd raken en je proces thuis ondersteund wordt.

Leer je unieke blauwdruk beter kennen, en patronen herkennen en veranderen in een tailormade Retreat van Arte dell’Anima

Burnout Retreat

Opnieuw vooruit door even stil te staan. Neem  afscheid van je blauwdruk voor burnout en beleef weer ruimte, energie en vrijheid

Persoonlijke Retreat

Deze  retreat voor creatieve, en ondernemende mensen helpt je om authentiek te leven en oude patronen te doorbreken

Rouw Retreat

Als het gevoel van verlies alleen maar toeneemt en het moeilijk is om verder te gaan, is het goed om professionele hulp te zoeken.

Relatie Retreat

Drie dagen welkom te gast zijn bij dé senior experts in het oplossen van relatieproblemen, helpt je relatie gegarandeerd een grote stap vooruit.

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.