default image

Relatietherapie weekend:

Zo’n drie weken geleden hebben wij een relatie retraite gevolgd bij Ewoud en Marian. Het was een fijn, mooi en bijzonder weekend. Op het moment dat we ervoor kozen om hulp te zoeken voor onze relatie, waren we ongeveer 9 jaar bij elkaar. We zijn nog jong, 23 en 26 jaar, maar vonden het de moeite waard om onze relatie te redden. Het weekend bij Arte dell’ Anima heeft voor ons heel veel dingen duidelijk gemaakt.

Eigenlijk al de eerste sessie werd duidelijk waar de zere punten lagen en bespraken we hoe we hier een plekje voor konden vinden. Ewoud en Marian zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat er een fijne en vooral positieve sfeer ontstond, waarin we onszelf konden zijn en waarin we ook vooral naar de verbetering keken en niet alleen maar achterom. Buiten de sessies om werden we in de watten gelegd en werd er ontzettend goed voor ons gezorgd.

Eigenlijk concludeerden we dat het voor ieder stel een aanvulling, verrijking of toevoeging zal zijn om deze retraite bij Arte dell’ Anima te volgen. Of je nu problemen in je relatie hebt of niet, het heeft altijd een meerwaarde.

Lieve Marian en Ewoud, ontzettend bedankt voor wat jullie voor ons hebben gedaan. We zijn weer op de goede weg en daar hebben jullie voor gezorgd. Sommige momenten zijn nog moeilijk, maar andere momenten zijn beter dan voorheen. We gaan vol goede moed samen weer een toekomst aan.

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.