Heel je relatie heel Jezelf

Review persoonlijke retreat Arte dell’ Anima

Ik heb Ewoud en Marian ervaren als twee enorm bijzondere, integere mensen.
Zeer professioneel, maar tevens ook erg warm, liefdevol en persoonlijk, en altijd uiterst respectvol.

Ik heb in korte tijd 2 retreats bij hun bijgewoond (1 x relatie therapie & 1 x persoonlijke groei) en nooit durven dromen dat ik zo ver zou komen in mijn persoonlijke ontwikkeling als waar zij mij hebben gebracht. Zaken waar ik al mijn hele leven mee worstel en tegenaan loop hebben zij in deze 2 retreats eindelijk tot de kern weten te brengen en vele malen handzamer en lichter voor mij gemaakt. Ik sta eindelijk weer in mijn kracht!

De afgelopen 20 jaar dat ik dit op allerlei verschillende manieren via het reguliere Nederlandse systeem probeerde ben ik niet eens in de buurt gekomen van waar zij na een aantal sessies al waren. Ik had überhaupt niet voor mogelijk gehouden dat dit resultaat haalbaar was.

Eenmaal thuis merk je dat wat er tijdens de sessies aanpakt wordt doorwerkt en ook daadwerkelijk geïmplanteerd wordt in je dagelijkse leven, op een praktische en handzame manier. Mochten er na het retreat toch nog zaken zijn waar je tegenaan loopt, staan zij ook dan nog te alle tijden voor je klaar.

Ik voel mij erg gezegend dat Arte dell’ Anima op mijn pad is gekomen en ik zou iedereen die de kans krijgt een retreat bij Ewoud en Marian bij te wonen het van harte aanraden. Dit is een life changing experience en een fantastische investering in je leven, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor deze ervaring.

 

Maud

Heb je vragen over retreats, of een persoonlijke vraag? We beantwoorden ze graag. Stuur een whats-app bericht aan Arte dell' Anima. Ewoud Dekker neemt zo snel mogelijk contact met je op.